salatkatalog

VaneCoaching og overspisning

Madvaner
Når vi arbejder med madvaner, arbejder vi med at lære og forstå dine spisemønstre og hvordan du bedre kan navigere rundt uden at skulle famle i blinde. Det foregår altid med en nysgerrig tilgang, hvor det er dig som sidder med svarene. Vanecoachen er den som stiller de relevante spørgsmål til netop din problemstilling.

 

Vanecoachingforløb
Vanecoaching undersøger altid nysgerrigt hvad der ligger til grund for hvorfor du agerer i dine vaner som du gør.

Tilgangen er som nævnt nysgerrig, da det er dig som har alle svarene, men vanecoachen som hjælper dig til at finde svarene gennem spørgsmål.

Spørgsmålene skal hjælpe dig til at bedre forstå, hvordan du kan ændre dine spisemønstre mere hensigtsmæssigt uden at banke dig selv oven i hovedet.

 

Overspisningsforløb
Når du oplever overspisninger, kan det være af flere årsager. Disse årsager forsøger vi nysgerrigt at finde, samtidig med at du får værktøjer til at håndtere dine overspisninger. Det sker uden restriktioner og forbud, men i stedet med den nysgerrige tilgang.

Under forløbene arbejder vi på at du får færre restriktioner, mindre madstress og færre overspisninger.

Efter hver session, får du tilsendt et resume af hvad vi har talt om, samt arbejdsark til det vi har talt om under sessionen. Du vil blive sendt hjem med øvelser således du bedre kan lære at navigere ud fra de situationer du ofte står i.

 

Samtalerne varer ca. 55 min. og hyppighed af opfølgende samtaler er mellem 2-4 uger.

 

Pris: 850,00 kr. pr. session

Første samtale: 500,00 kr.
Så kan du også finde ud af om der er kemi i mellem os, og om vanecoaching er noget for dig.

Klippekort:
5 klip: 3.825,00 kr. (spar 425,00 kr.)
10 klip: 7.650,00 kr. (spar 850,00 kr.)*

*Betaling på klippekort på 10 klip kan betales i rater.

Første samtale kan ikke indgå i klippekort.

 

Sessioner kan foregå i mit samtalerum, i Solrød Strand eller online via Google Meet. Bemærk: Jeg laver kun onlineforløb med videokonsultation, da du skal kunne se mig og omvendt.