Personlig træning

Personlig træning

Er personlig træning noget for mig?

Hos Ivalo Bech hjælper vi dig med vaner, gennem Vanecoaching så du slipper for flere quick fixes. Vores fokus er, at du får arbejdet med din sundhed på en fornuftig måde, som også tager hensyn til dig og din familie. Vore motto er, at sundhed skal være simpelt.

Hvad får jeg ud af det?

Personligt træningsprogram

Vi skræddersyer altid træningen til netop dig. Træningsporgrammet bliver tilpasset til netop hvis du har smerter eller andre udfordringer.

Sammen taler om dit mål med forløbet, og finder en løsning som passer til dig. 

Du modtager link til en app, hvor du har dit træningsprogram. Dit program indeholder progression, da du netop udvikler dig undervejs. Der er videoer i programmet, således du er godt klædt på til at træne selv efter forløbet.

Vanecoaching og e-bøger

I dit personlig træningsforløb bliver du tilbudt tre vanecoachingsamtaler, hvis dette ønskes.

De tre samtaler inkluderer opstartssamtale, en midtvejssamtale og en slutsamtale. Disse samtaler tager udgangspunkt i Vanecoaching® som er en nysgerrig tilgang til at arbejde med vaner.

Derudover modtager du evidensbaseret e-bøger med basisviden om ernæring, madvaner og træning, så er du godt klædt på til at komme i gang uden misinformation. Dertil modtager du også en måneds madplan til aftensmaden.

Undervejs

Vi vil gøre vores bedste for at du har et godt forløb, og vil derfor altid spørge dig hvordan det er gået siden sidst du var forbi.

Derudover kan vi altid sætte tid af til at bruge træningssessionen på en snak i stedet for. Dette kan der ind i mellem være brug for, hvilket man skal se som noget positivt. For livet kan opstå undervejs, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig så godt vi kan.

Personlig træning
8.500 kr.*

Du får:

 • Træningsprogram tilpasset dig
 • 10 træninger (Opstarts- og slutsamtale inkluderet)
 • Opstartsamtale
 • Midtvejssamtale (valgfri)
 • Slutsamtale

*Kan betales i rater

8.500 kr.*

Hvad skal jeg lave?

 • Hvordan går det?

  Når du kommer til personlig træning, taler vi kort om hvordan det er gået siden sidst. Især fordi der kan være sket så meget. For os er det ikke kun træning der er fokus på, men også den mentale del spiller ind. Det kan være der er opstået nogle spørgsmål siden sidste træning.

 • Træningen

  Vi sørger for at skrive dagens træningsprogram op på tavlen for dig, så du altid ved hvad du skal lave. Hver personlig træning er individuel, så ikke en træningssession er ens. Det er dog vigtigt du sørger for at udfylde den vægt du har anvendt til din træning i mellem hver session. På denne måde kan din træner følge med i hvad du har trænet siden sidst.

  Det er ikke for at holde øje med dig, men for at vi kan følge med i din udvikling, således vi også ved om du skal have et nyt og opdateret program.

 • Inden du går ud ad døren

  Inden du går ud ad døren, sørger vi altid for at høre om træningen har levet op til forventningerne. Derefter aftaler vi hvad du skal arbejde med til næste gang vi ses.  

Hvem er vi?

IMG_2153
Personlig træner og Vane- og overspisningscoach

Ivalo Bech

For mig er det vigtigt at vi tager udgangspunkt i din situation. Jeg har en stor passion for at arbejde med vaner frem for kostplaner. Vi vil samarbejde om dit mål, og jeg vil sørge for at støtte dig under hele processen.

Desuden er det en essentielt for mig, at du føler dig tryg i mine hænder.

Hvor foregår træningen?

Træningen foregår i vores private studie i Solrød Strand.

Studiet er 100 kvm. med rigtig New Yorker stil. 

Der er kun én personlig træning eller bootcamphold ad gangen, så du er helt sikker på der ikke står en masse andre og kigger på din træning.

Så når vi skriver det er personligt, så er det personligt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide om personlig træning er noget for dig? Du er altid velkommen til at få en gratis og uforpligtende samtale om dig og dine behov!