Et Forløb Til Dig?

Vi har fokus på dig og hjælper dig på dine præmisser. Træning skal være sjovt for dig, samtidig med du bliver udfordret.

Nysgerrig? Book en uforpligtende samtale lige her!

Eller læs mere om bootcamps

Er personlig træning noget for mig?

Hos Ivalo Bech hjælper vi dig med vægttab, gennem vaneændring så du slipper for flere quick fixes. Vores fokus er, at du får arbejdet med din sundhed på en fornuftig måde, som også tager hensyn til dig og din familie. Vore motto er, at sundhed skal være simpelt.

Hvad får jeg ud af det?

Tilpasset dig og dit niveau

Vi skræddersyer altid forløbet og træningen til netop dig. Så du er sikker på at du opnår lige præcis det du vil. Sammen finder vi en løsning er passer til dine mål.

Vaneændring

Du får en masse værktøjer til at ændre dine vaner, her modtager du ugentligt opgaver som du kan arbejde med. Du får feedback undervejs, så du er sikker på at du er på rette kurs. Vi vil gerne have du laver et ugentligt tjek ind, så vi kan følge med i din proces.

Vejninger

Du får ugentlige vejninger så vi kan følge din udvikling. Her taler vi bl.a. om dine mål og om dine nye mål som du har sat undervejs, så du tryg kan klare dig selv efterfølgende. Du får desuden en opfølgende telefonsamtale 3 måneder efter forløbet er slut.

"Jeg nåede et vægttab på 7 kg og samlet 18 cm. er forsvundet på 8 uger - Jeg vil klart anbefale Ivalo"

Mikael

Designation

"Efter at være startet hos Ivalo i en 6 ugers bootcamp har jeg genfundet glæden ved træning. (Og den var laaaangt væk)"

Mette

Designation

Hvad skal jeg lave?

 • Hvordan går det?

  Når du kommer til personlig træning, taler vi altid først om hvordan det er gået siden sidst. Især fordi der kan være sket så meget. For os er det ikke kun træning der er fokus på, men også den kognitive spiller ind. Det kan være der er opstået nogle spørgsmål siden sidste træning.

  Vi laver en vejning, og måler omkredsen (hvert 14. dag). Det er for at se om der sker fremskidt i din proces. Hvis ikke du ønsker at blive målt og vejet, er det også helt i orden.

 • Træningen

  Vi sørger for at præsentere dagens program for dig, så du altid ved hvad du skal lave. Hver personlig træning er individuel, så ikke en træningssession er ens.

 • Inden du går ud ad døren

  Inden du går ud ad døren, sørger vi altid for at høre om træningen har levet op til forventningerne. Derefter aftaler vi hvad du skal arbejde med til næste gang vi ses.  

Hvem er vi?

ivalo-bech__web__2st-edit---8
Personlig træner og kognitiv kostvejleder

Ivalo Bech

For mig er det vigtigt at vi tager udgangspunkt i din situation. Jeg har en stor passion for at arbejde med vaner frem for kostplaner. Vi vil samarbejde om dit mål, og jeg vil sørge for at støtte dig under hele processen.

Desuden er det en essentielt for mig, at du føler dig tryg i mine hænder.

Pris pr. session: 750 kr. pr. person - Makkertræning: 1200kr.

ivalo-bech__web__2st-edit---32
Personlig træner og coach

Gitte Niklaus

Jeg tog uddannelsen som personlig træner, fordi jeg befinder mig rigtig godt i rollen som den der motiverer og coacher andre gennem træning. Som personlig træner kan jeg have fokus på den enkelte, hvor jeg kan hjælpe med at nå et specifikt mål.

Pris pr. session: 600kr. - Makkertræning: 1000kr.

Hvor foregår træningen?

Træningen foregår i vores private studie i Solrød Strand.

Studiet er 100 kvm. med rigtig New Yorker stil. 

Der er kun én personlig træning eller bootcamphold ad gangen, så du er helt sikker på der ikke står en masse andre og kigger på din træning.

Så når vi skriver det er personligt, så er det personligt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide om personlig træning er noget for dig? Du er altid velkommen til at få en gratis og uforpligtende samtale om dig og dine behov!