VORES TEAM

Hos Ivalo Bech er der kun ansat folk som har en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, samt certificeret personlig træner. Dette er for at sikre en høj kvalitet af kendskab til ernæring, træning og sundhed. Her følger vi ikke en bestemt kur, men har fokus på ændring af madvaner, samt at træning skal være sjovt.

6.1

Ivalo Bech

Ejer - Personlig træner og kostvejleder
Sundhed skal være simpelt, og skal ikke være en stressfaktor. For mig er det vigtigt at du har det godt med dine mad- og træningsvaner. Du skal have det godt undervejs og have motivationen til at fortsætte efter endt forløb. Jeg har stort fokus på at gøre dig stærkere så du kan holde din krop i gang til du er gammel. Du kan sagtens tabe dig selv om du får sukker, brød og god mad, og det skal ikke være en grund til dårlig samvittighed. Jeg vil give dig en masse værktøjer til at vedligeholde din nye livsstil, så du kan holde det ved lige efter forløbet. Træning behøver ikke og være i et fitnesscenter. Jeg giver dig også træningsprogrammer som kan anvendes i hjemmet med få udstyr.
5

Gitte Elmstrøm Niklaus

Personlig træner (under udd.) og kostvejleder
Gitte er, indtil hun bliver uddannet personlig træner, holdinstruktør på bootcamps. Gitte skal varetage halvdelen af træninger sammen med Ivalo. Gitte har stor erfaring med holdinstruktion fra CrossGym i Solrød Gymnastikforening, hvor hun stadig underviser.
image1

Nickie Michelle Skov

Personlig træner og kostvejleder
Sundhed er et vidt begreb, men for mig handler det hovedsageligt om, at man skal have et godt liv – og at sundhed skal være for alle. Mine uddannelser har givet mig et solidt teoretisk og praktisk fundament, samt kompetencerne til at motivere, inspirere og fastholde folk med henblik på sundhedsfremme og vægttab. Jeg tilbyder individuelle tilpassede forløb, som kan få dig i mål, hvad enten det drejer sig om: fedttab, øget styrke, at komme i form, forbedret mobilitet, en sundere kost, etc. For mig er det vigtig at have en holistisk tilgang, hvor vi ser på helheden, for på denne måde at opnå resultater, der holder i længden. Jeg tilbyder ikke en midlertidig løsning, men derimod et forløb tilrettelagt med udgangspunkt i dit liv og din hverdag. Det motiverer mig at se mine klienter nå deres mål, samtidig med at de oplever et større overskud og livsglæde.