Mine tanker som selvstændig under corona

Jeg har hele tiden haft følelsen af at alt nok skal gå med Corona. Men ind i mellem, især nu, kan jeg mærke jeg er i en periode hvor jeg er hamrende træt af Corona. Både snakke om det, høre om det og læse om det. Jeg gider faktisk ikke mere. Jeg. Er. Træt.

Især nu hvor vi går ind i en periode hvor forkølelse og influenza (var ved at skrive influencer…) sæsonen er over os.

Min frygt for at skulle blive syg, ikke af Corona, men blive syg i det hele taget fylder mere og mere. Fordi, jeg som selvstændig ikke er sikret en løn når jeg ligger mig syg. Som i, ingen! Lønmodtagere får løn, om de er syge eller ej. Det gør jeg ikke.

Ja, jeg ved godt jeg kan købe en forsikring, men den koster også penge (3.500kr. om året hvis jeg skal have dækning fra 1. sygedag, og det skal jeg).

Den er ikke gratis, og den dækker ikke hele det beløb som jeg får for en personlig træningstime eller coaching time. Så uanset hvad, vil det være underskudsforretning for mit vedkommende.

Så de tanker kører rundt i hovedet på mig, og jeg forsøger i bedste coaching stil at konfrontere de tanker og være nysgerrig på dem. Jeg er et menneske i sidste ende, og jeg har følelser. Så derfor kan jeg ikke altid reagere rationelt.

Så i sidste ende hvis folk jeg er sammen med, smitter mig med en ganske almindelig forkølelse, skal jeg igennem en test (det er vi et eller andet sted forpligtet til). Jeg skal lukke al aktivitet ned til jeg får svar, og bliver rask. Lig med: Jeg mister penge i den tid jeg ikke har klienter. For smitter jeg videre med en almindelig forkølelse, skal de jo også blive hjemme og testes.

Så det er en ren dominoeffekt som kommer når folk kommer med en ”uskyldig” forkølelse.

Kære forskere. I kæmper en flot kamp med at finde ud af en vaccine og hvor længe den kan virke. Men jeg er ved at miste min tålmodighed. Undskyld.

P.s. Ja, jeg ved godt jeg har valgt et liv som selvstændig, men jeg må gerne beklage mig alligevel. Ligesom andre har ret til at beklage sig uanset job.

P.p.s Jeg ved godt jeg skulle blive hjemme før Corona når jeg var syg – Hvilket jeg gjorde. Men det er som om det er blevet mere besværligt det hele nu. Det er det måske. Eller også er det ikke. Jeg ved det ikke.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?