KRYDDERFRITTER

 En lille hurtig opskrift på krydderfritter. Vi får dem jævnligt til bøffer, kylling eller til linsedeller. Man kan variere dem så de passer til rødt eller lyst kød, og de kan laves bare med 3 hvidløgsfede, olivenolie og salt i stedet.

Krydderfritter

  • 100 g. kartofler pr. person
  • 1-2 tsk. cajunkrydderi
  • Olivenolie (1 tsk. til 100-200 g. og 1 spsk. til 300-400 g.)
  • Salt

Tænd for ovnen, på 200 C varmluft.
Skrub eller skræl kartoflerne – Nye kartofler kan sagtens bare skrubbes, men når vi godt ind i året, så kan kartoflerne godt blive lidt kedelige i skrællen. Skær kartoflerne ud i store stave.
Tag en frysepose. Hæld cajunkrydderi, olivenolie, salt og kartofler i posen. Luk posen tæt, gerne så der er luft i, og ryst den godt og grundigt.
Kom kartoflerne i et ildfast fad, og lad dem bage i ca. 45 min. (det afhænger af, hvor mange kartofler der er).

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.