Mysli med rugbrød

Mysli med rugbrød

Årstiden er til yoghurt med kompot eller syltetøj og mysli at toppe med. Min ferie må have været god for mig, for jeg fik pludselig lyst ti lat lave noget mysli (det er længe siden jeg har orket og bruge mere end 10 min. på mad).

Så havde jeg nemlig noget at toppe med når jeg skulle spise min skyr med rabarberkompot. Jeg er ret begejstret for hjemmelavet mysli, da jeg synes de honningristede man køber bliver for klistrede i det. Så forvent ikke store stykker mysli, men en lækker knasende mysli med masser af fiber.

 

  • 3 håndfulde havre- eller ruggryn
  • 2 skiver rugbrød (fintrevet eller blendet)
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • 1 håndfuld sesam
  • 1 håndfuld mandler
  • 1 håndfuld pekannødder
  • 1 dl. honning
  • 50 gram smør
  • Lidt salt

Tænd for ovnen på 150 grader varmluft.
Smør og honning smeltes på en pande  og vendes med alle ingredienser. Vend det godt og grundigt. Kom det hele på en bageplade med bagepapir og lad det bage i ca. 15 min. – Det kan godt være lidt blødt når det kommer ud af ovnen, men lad dig ikke snyde. Det skal nok blive sprødt når det er kølet ned.

Kom det hele i en lufttæt beholder.

TIP!
Skal det være ekstra lækkert? Så hak lidt chokolade og kom det oven på din mysli når du skal spise det.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.