Sommeren er endelig kommet! Og med sommeren er der nye kartofler i haven. Vi fik denne kartoffelsalat med vores nye kartofler, dyrket i kartoffelspande (en genial ting, som alle burde eje!)
Det gode ved nye kartofler er, at de behøver ikke at blive skrællet og de skal kun koge i ca. 11 minutter, så kartoffelsalaten er hurtig og nem at lave.
Røget kartoffelsalat
- 500 g. kartoffelsalat
- 1 spsk. fynsk røgeost
- 3 spsk. yoghurt
- Salt og peber
Skyl kartoflerne og kog dem i ca. 11 minutter. Bland røgeost, yoghurt og smag til med salt og peber. Når kartoflerne er færdigkogte, stilles de i køleskabet i en times tid. Vend kartoflerne i dressingen og pynt evt. med purløg.
TIP! Hak noget rødløg eller forårsløg og kom i. Det pynter flot, og smager godt.
Næste omgang bootcamps starter 17. juni!
Skal du med?