Salat med figner og gedeost

Påskefrokosten. Hvor alle er stressede og hader hinanden. Eller, det er i hvert fald det man ser på film. Sådan var det ikke for os. I dag havde vi en fantastisk påskefrokost med nogle dejlige og sjove mennesker, og jeg testede tilfældigvis en ny salat af *vupti*. Det blev en ret stor succes, så det bliver nok sommerens favorit!

 

Kålsalat med figner og gedeost

  • 1 pose kålblanding (færdighakket og skyllet)
  • 1/2 dl. strø figner eller bare hele figner som du hakker
  • 1 bakke cherrytomater
  • 1 rulle gedeost
  • Saften af 1 citron
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt, peber og honning

Hæld citronsaft, olivenolie, salt, peber og honning i en salatskål (du sparer opvask her!). Pisk dressingen. Kom derefter kålblandingen i, og vend det i dressingen. Halver tomaterne og kom dem i blandingen. Skær gedeosten ud i tern og kom dem ligeledes i bladningen sammen med fignerne. Vend det hele godt og server til steg eller kylling.

TIP! Du kan også koge ligt pasta eller perlespelt og komme i, sammen med kylling. Så har du en nem ret til frokost eller aftensmad.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.