Tre nemme grønsager

For noget tid siden spurgte jeg ind til hvad I gerne ville have mere af på bloggen, og det blev rigtig meget med opskrifter – Nemme opskrifter, især til jer der har børn og ikke har alverdens tid til at lave mad 🙂

Så det får I nu! 🙂

Jeg har valgt tre grønsager jeg tit laver som tilbehør til vores aftensmad. Det kræver kun én grønsag og én ekstra ingrediens.

Krydret broccoli

  • 1 broccoli
  • Fajita mix (jeg har købt den i Netto)
  • Olivenolie
  • Evt. salt

Tænd for ovnen på 200 grader varmluft. Tag en bageplade og lig bagepapir på.
Skyl broccolien og skær den ud i buketter. Tilsæt olivenolie og fajita mix, og vend det hele.
Kom broccoli i ovnen og bag den i ca. 15 min. Der må gerne være bid i.
Den er god til kylling, mexicansk og bare som snack med dyp til.

Spidskål med parmesan

  • 1 spidskål
  • Revet parmesan
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Tænd for ovnen på 200 grader varmluft. Tag et ildfast fad og skær spidskålen ud i fire. Lig spidskålen i fadet og hæld olivenolie i og drys parmesan på. Tilsæt salt og peber.
Server til kylling eller en chili con carne.

Bagt blomkål

  • 1 blomkål
  • citronskiver
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Timian

Tænd for ovnen på 200 grader varmluft (eller tænd for din grill – Måske mere en sommerting). Skyl blomkålen og lig den på stanniol – Sørg for at der er nok til at du kan pakke den helt ind. Form den som en skål, og kom citronskiver, timian og olivenolie på toppen. Drys salt og peber på.
Luk stanniolen og bag den i ca. 30 min.
Den er rigtig god til fisk.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.