APPELSINMARINERET KYLLING

Vi spiser rigtig meget kylling i det lille hjem, hvilket er godt. Men det kan godt blive kedeligt at få den samme ret flere gange om ugen, og det kræver selvfølgelig kreativitet. Denne ret er meget simpel at lave, og den kan stå i køleskabet i 24 timer og trække, eller bare en times tid. Desuden bliver kyllingen dejlig saftig af at stå og trække i appelsinsaft – Den smager også lidt af jul.

Appelsinmarineret kylling

  • 500 g. kyllingeoverlår
  • Saft og skræl af 1 stor appelsin, eller 2 små
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tommelfingerstørrelse ingefær, revet
  • Salt og peber

Tag en frysepose og kom alle ingredienser i. Luk posen godt til, og lad der være lidt luft i posen. Ryst den godt, så alle ingredienser blandes. Hvis du vil spare på affaldet, kan du tage en bøtte og vende kyllingen i marinaden. Stil posen/bøtten i køleskabet og lad den trække i mindst 1 time, og gerne længere.

Når kyllingeoverlår er færdige med at trække, tændes for ovnen på 200 C varmluft. Bag dem i ovnen, i ca. 30-45 min.

Server dem evt. med grønkålssalat med mormordressing

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.