BECHS GROVE BURGERBOLLER

Okay, denne her opskrift er tyvstjålet fra min mand. Men den er simpelthen så god at jeg MÅ dele den!

Grove burgerboller (6 stk.)

  • 175 g. hvedemel
  • 100 g. grahamsmel
  • 25 g. gær
  • 20 g. flydende margarine
  • 1 spsk. olie
  • 1 æg
  • 1,5 dl. mælk
  • 1,5 tsk. sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • Sesamfrø til pynt

Mælken lunes, sørg for at den ikke bliver for varm, da gæren ikke kan tåle det. Opløs gæren i den lune mælk. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt i dejen. Den skal være blank i overfladen og smidig. Stil dejen til hævning, et lunt sted, i 15 minutter.
Del dejen i 6 stykker og form dem til store flade boller. Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter – til de er blevet dobbelt størrelse. Tænd for ovnen på 200 C varmluft, imens de efterhæver.
Pensel bollerne med vand og drys med sesamfrø. Bag bollerne i 10-12 minutter.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.