Sommeren er endelig (forhåbentlig) over os. På trods af lidt regn og torden, er vi godt kørende efterhånden 🙂
Jeg kan huske da jeg var barn, at min venindes mor altid lavede koldskål, og jeg synes det var så lækkert! I sidste uge tænkte jeg at det måtte da ikke være så svært at lave det. Det er det absolut heller ikke!
Denne opskrift er i den mere vandede ende. Hvis man gerne vil have en tykkere koldskål, kan man komme A38 i.
Koldskål
- 3 bøtter pasteuriserede æggeblommer – Svarer til 6 æggeblommer
- 3 spsk. flormelis
- Kvart teske vanillepulver
- 1 l. kærnemælk (eller 0.5l og 0.5l A38)
- Saft og skal af 1 citron
Der skal piskes og piskes og piskes og…
Hæld de pasteuriserede æggeblommer og flormelis i en skål. Pisk til flormelisen er opløst. Kom derefter vanillepulver i og pisk yderligere. Hæld kærnemælken, citronsaft og -skal i skålen. Pisk godt og grundigt. Server den med fuldkornskammerjunkere og evt. jordbær.
TIP! Lad den evt. stå og trække i køleskabet, så smager den af mere når den får lov til at stå.
– Enjoy!
Næste omgang bootcamps starter 17. juni!
Skal du med?