Det er sommer, det er sol, det er koldskål!

Koldskål

 

 

Sommeren er endelig (forhåbentlig) over os. På trods af lidt regn og torden, er vi godt kørende efterhånden 🙂
Jeg kan huske da jeg var barn, at min venindes mor altid lavede koldskål, og jeg synes det var så lækkert! I sidste uge tænkte jeg at det måtte da ikke være så svært at lave det. Det er det absolut heller ikke!
Denne opskrift er i den mere vandede ende. Hvis man gerne vil have en tykkere koldskål, kan man komme A38 i.

 

Koldskål

  • 3 bøtter pasteuriserede æggeblommer – Svarer til 6 æggeblommer
  • 3 spsk. flormelis
  • Kvart teske vanillepulver
  • 1 l. kærnemælk (eller 0.5l og 0.5l A38)
  • Saft og skal af 1 citron

Der skal piskes og piskes og piskes og…
Hæld de pasteuriserede æggeblommer og flormelis i en skål. Pisk til flormelisen er opløst. Kom derefter vanillepulver i og pisk yderligere. Hæld kærnemælken, citronsaft og -skal i skålen. Pisk godt og grundigt. Server den med fuldkornskammerjunkere og evt. jordbær.

TIP! Lad den evt. stå og trække i køleskabet, så smager den af mere når den får lov til at stå.

– Enjoy!

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.