Koldskålscrunch

Jeg elsker koldskål, men jeg elsker ikke kammerjunkere. Heller ikke som barn kunne jeg lide dem, men jeg spiste dem fordi der ikke var andet. Men som voksen gider jeg ikke putte dem i munden når de ikke smager mig.

I stedet kommer jeg hjemmelavet ymerdrys på min koldskål. Det både mætter og smager bedre!

 

Koldskålscrunch
4 personer

  • 4 skiver rugbrød
  • 2 tsk. rørsukker
  • 1 spsk. smør

Kom skiverne i en foodprocessor og blendt dem til de er krummer.
Varm en pande op og kom smørklatten på. Når smørret begynder at bruse, hæld rugbrødskrummerne og sukkeret på panden. Lad det stege i ca. 5-7 min., og husk at røre rundt i blandingen.

Lad det køle ned på en tallerken. Brug det som topping på koldskål eller yoghurt 🙂

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.