Lørdag morgen – French toast

French toast med ahornsirup og jordbær.

French toast med ahornsirup og jordbær.

Jeg har desværre aldrig været i Frankrig, men så vidt jeg husker er french toast også amerikansk. Anyways, hvor end den stammer fra, smager denne klassiske morgenmad dejligt og er meget nem at lave. Måske ikke en ret man skal spise hver dag, men den er god som weekendsmorgenmad 🙂

French toast til 4 personer

  • 8 skiver rugbrødssandwich
  • 4 æg
  • 2 dl skummetmælk
  • 1 tsk kanel
  • lidt salt og peber

Til servering: Ahornsirup og frugt

Varm en pande op med ganske lidt smør. Pisk æg, mælk, kanel, salt og peber i en dyb tallerken. Vend toast i (pas på de ikke bliver for våde), og kom dem på den varme pande. Steg dem i et par minutter på begge sider. Server dem med ahornsirup og frugt.

– Enjoy

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.