Pitabrød af spelt

Hjemmelavet pitabrød er hurtige at lave, og smager af mere end dem man køber i supermarkedet. Her med linsesuppe.

Hjemmelavet pitabrød er hurtige at lave, og smager af mere, end dem man køber i supermarkedet. Her med linsesuppe.

Hjemmelavet pitabrød er bare bedre. Basta. Så er de også meget nemme at lave. Imens suppen står og koger eller grønsager tilberedes, kan man bage pitabrød.

Pitabrød (10 stk.)

  • 1 1/2 skummetmælk
  • 1 1/2 dl. vand
  • 20 g. gær
  • 1/2 tsk. honning
  • 1/2 tsk. salt
  • 400 g. grov speltmel eller grahamsmel

Tænd ovnen på 225C.
Lun mælk i mikroovn eller i en gryde – det skal være kropstemperatur, og kan måles ved at stikke lillefingeren i. Kom blandingen i en skål og tilsæt resten af ingredienserne. Rør godt med en røremaskine, eller ælt dejen med hænderne.

Del dejen op i 10 stykker, og form dem til boller. Bank dem flade til de er ca. 12 cm., og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 10-15 min. Bag dem i midten af ovnen i ca. 10 minutter.
Pitabrødene vil hæve og være hule når de er bagt.

Hvis du vil have linsesuppe til pitabrødene, så kan du finde opskriften HER

– Enjoy!

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.