Hjemmelavet pitabrød er bare bedre. Basta. Så er de også meget nemme at lave. Imens suppen står og koger eller grønsager tilberedes, kan man bage pitabrød.
Pitabrød (10 stk.)
- 1 1/2 skummetmælk
- 1 1/2 dl. vand
- 20 g. gær
- 1/2 tsk. honning
- 1/2 tsk. salt
- 400 g. grov speltmel eller grahamsmel
Tænd ovnen på 225C.
Lun mælk i mikroovn eller i en gryde – det skal være kropstemperatur, og kan måles ved at stikke lillefingeren i. Kom blandingen i en skål og tilsæt resten af ingredienserne. Rør godt med en røremaskine, eller ælt dejen med hænderne.
Del dejen op i 10 stykker, og form dem til boller. Bank dem flade til de er ca. 12 cm., og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 10-15 min. Bag dem i midten af ovnen i ca. 10 minutter.
Pitabrødene vil hæve og være hule når de er bagt.
Hvis du vil have linsesuppe til pitabrødene, så kan du finde opskriften HER
– Enjoy!
Næste omgang bootcamps starter 17. juni!
Skal du med?