Post glædelig jul

Kære alle,

Jeg håber I har haft en rigtig dejlig jul, og nydt den gode mad der er serveret. Julefrokosterne er godt i gang, og maden fra juleaften er knap fordøjet. Men lad nu vær med at bekymre jer for meget over hvad der er røget ind i munden, og nyd tiden med familien.
Hvis du nu alligevel er bekymret, har jeg nogle små gode tips til, hvad der kan gøre denne tid lidt lettere. Du kender dem sikkert i forvejen, men det er altid godt at få dem genopfrisket 🙂

løbetur

Julefrokosten:
Når du tager til julefrokost, så spar på brødet og tag en masse af det lækre pålæg (personligt er jeg en pålægsperson, og tager altid meget mere end de andre ved bordet). Del dit brød op i 4 dele. På den måde kan du få smagt meget pålæg, uden at spise dig mæt i brød.

Slik og kager:
Der er oftest masser af kage og slik, når vi taler om jul. Sørg for at få spist lidt sødt frugt og nødder inden du tager af sted, for det stiller den søde trang, og slikskålen kalder ikke nær så meget. Der ryger måske en lille håndfuld ned, i stedet for tre.
Oftest er der ikke noget salat på frokostbordet. Foreslå at komme med en salat, eller spis noget grønt inden du smutter, så er du også sikker på at der kommer lidt af de anbefalede 600g.

Juleluft:
Gå en tur. Så får man lige brugt noget af den energi man har spist, og man bliver ikke så træt. Det giver lige et frisk pust, og tarmene begynder at arbejde lidt, så der bliver lige lidt plads i maven igen. Hvis der er børn, har de også godt af at komme ud og få fyret noget krudt af. Vi er heldige, lige nu, at der er lidt sne. Børn elsker sne! Kom ud og få noget sol, sne og luft 🙂

Husk nu, der er ikke noget der er forbudt. Det er bare godt at tænke over hvad og hvor meget der kommer i munden. Nyd juletiden og kom rigtig godt ind i det nye år!

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.