Rabarberkompot

rabarber

Bare ordet rabarberkompot ligger godt i munden. Fløjsblød, sød og absolut lækker! Need I say more? Nej.

Rabarberkompot

  • 500 g. rabarber, skåret i ca. 2 cm. skiver
  • 2 dl. rørsukker
  • 1/2 vanillestang eller 1/2 tsk. vanillesukker
  • 1/2 dl. vand

Skyl rabarberne grundigt og skær dem i skiver. Kom alle ingredienser i en gryde og lad det koge ved middel varme i ca. 10-15 minutter. Når det er kogt færdigt, hældes kompot i et skoldet glas med lufttæt låg. Kan holde sig i ca. 4-5 dage i køleskabet.

 

TIP! Ovenstående billede er skyr med rabarberkompot og hjemmelavet honningristet müsli. Man kan også servere kompot til steg, bøf eller bare med lidt fløde.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?