En supernem tærtebund. Bum!

Når du har fået denne opskrift på en tærtebund, så er der ingen, og jeg siger absolut ingen grund til at gå ud at købe en færdiglavet! 😉

  • 150g rugmel
  • 50g hvedemel
  • lidt salt
  • 0.75dl olivenolie
  • 1dl vand

Hæld alle ingredienser i en skål, og rør til. Hvis dejen er for våd, kom mere rugmel i. Rul dejen flad med en kagerulle og kom den i et tærtefad, og vær ikke bange for når tærten vælter ud over fadet. Det du gør er at rulle kagerullen hen over fadet, og du vil dermed få en flot tærtekant. Prik huller i dejen med en gaffel og kom den i en forvarmet ovn på 200 grader (varmluft). Lad den bage i 15 min – imens kan du gøre ingredienserne klar til tærten.

Når tærtedejen er forbagt kommer du ingredienserne i, og bag den efterfølgende i 20-30 min. på 180 grader (varmluft).

Ingredienser til tærtebund

Ingredienser til tærtebund

Den er supernem at lave og så er den på rugmel. Hvis du tør, kan du lave den på 100% rugmel, og dette gør at den bliver mere sprød og mørk.

– Enjoy!

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?