Saltede mandler

Som tidligere nævnt, så har jeg været total afhængig af chips, og det kunne ses på både min vægt og min fedtprocent.

Jeg fandt dog en virkelig god løsning, og det er saltede mandler. Indholdet af salt er desuden mindre end kartoffelchips, og så jeg de smager meget bedre.

Fars Køkkenskole har været så venlige at give mig lov til at dele deres opskrift på saltede mandler. Jeg bruger dog 1 spsk. mindre salt end deres opskrift, og det er så min fortolkning i får.

Saltede mandler
(200g.)

  • 200 g. mandler
  • 2 spsk. salt
  • 2 dl. kogt vand
  • 1 tsk. olivenolie

Sådan gør du:
Tag en skål og hæld det kogende vand og salt i. Rør rundt til saltet er opløst og hæld derefter mandlerne i. Lad dem trække i ca. 15 min.
Tænd for ovnen på 150 C. Når mandlerne er færdige med at trække, hældes de i en si, og lad dem dryppe af. Kom mandlerne tilbage i skålen og vend dem i olivenolien. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 20 minutter. Lad dem køle helt ned, og server dem som snack eller brug dem i en salat

Hvis du skulle få lyst til at tilmelde far og barn til Fars Køkkenskole, så kan du finde information om holdene her. Du kan og så følge dem på Facebook her og se billeder fra alle hold. Undervisningen foregår typisk over 6 måneder, og der er 5 mødegange. Man kan tilmelde far og 1-2 børn pr. hold.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.