Skyr med blåbær og vindruer

Denne opskrift er bare en gemmer når man har en sød tand, men hvor man ikke vil fylde sig med slik. Man får stillet den lille aften sult med lidt frugt og chokolade (nam!), samtidig bliver man lidt mæt af Skyr der har et højt indhold af protein. Protein er med til at holde én mæt i længere tid, derfor er skyr godt have da det har en lav fedtprocent, og som sagt har et højt proteinindhold. Hvis man ikke lige er til Skyr, kan man vælge at købe græsk yoghurt som næsten har et ligeså højt indhold af protein.
Jeg har det sådan, at jo mørkere chokoladen er, jo bedre er den. Hvis man ikke er til den mørke slags vælger man bare en lysere variant, dog er det en god kontrast til de søde vindruer og bær. Til sidst er der mynten som gør den dejlig frisk i smagen – mmmmm!

1dl Skyr
8 kernefri vindruer, halveret
1 håndfuld blåbær
10g hakket mørk chokolade
En tsk. hakket frisk mynte
Kom det hele i en skål og rør rundt. Drik en god kop kaffe eller te til.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?