Salsa Fresca

En grov salsa er altid lækker til chili con carne. Den er super nem at lave!

En grov salsa er altid lækker til chili con carne. Den er super nem at lave!

 

Pico de gallo – Også kaldet salsa i dansk tale, er en lækker salat lavet af tomater, løg, hvidløg, chili, lime og olie. Der findes utallige variationer af denne fantastiske salat, men denne opskrift er meget basis og man skal ikke varme den op. Man kan altid spice den op med mango, koriander, purløg, æble osv.

 

Pico de gallo – Salsa fresca

  • 500g tomater
  • 1 rødløg eller almindelig løg
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 chili uden kerner
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk. æblecidereddike eller almindelig eddike (kan udelades)
  • Saften af 2-3 lime eller 1 citron – Lime giver den en mere frisk smag

Hak tomaterne og chilien groft. Skær løget ud i små tern. Hak hvidløg fint – det er vigtigt at det ikke presses da smagen vil være for kraftig. Kom det hele i en skål og vend det med saften af lime, olien og eddiken.
Lad det gerne stå i køleskabet i et par timer så alle ingredienser kan give smag.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.