Blomkålsalat med saltede mandler

Denne salat minder ret meget om en anden jeg har lagt op, og så alligevel ikke.

  • 1 blomkål
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld saltede mandler
  • 2 dl. perlespelt
  • 100 g. feta
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. eddike
  • 2 tsk. sukker
  • Salt og peber

Kog perlespelt, som anført på posen. Når de har kogt, hældes de i en si og skylles i koldt vand. Lad dem dryppe af inden de hældes i salaten.
Skyl grønsager grundigt, lad dem dryppe af i en si. Tag en salatskål, hæld olivenolie, eddike, sukker salt og peber i og rør godt. Hak blomkålen groft og vend dem i dressingen sammen med rucola. Hak rødløg til små tern, og kom dem i salaten sammen med mandler. Vend perlespelt i salaten og server til kylling eller laks.

TIP! Kom evt. kyllingestrimler eller laks i salaten. Så har man en nem frokost til et par dage eller tre.

Næste omgang bootcamps starter 17. juni!

Skal du med?

Efterlad en kommentar





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.