Denne salat minder ret meget om en anden jeg har lagt op, og så alligevel ikke.
- 1 blomkål
- 1 håndfuld rucola
- 1 rødløg
- 1 håndfuld saltede mandler
- 2 dl. perlespelt
- 100 g. feta
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. eddike
- 2 tsk. sukker
- Salt og peber
Kog perlespelt, som anført på posen. Når de har kogt, hældes de i en si og skylles i koldt vand. Lad dem dryppe af inden de hældes i salaten.
Skyl grønsager grundigt, lad dem dryppe af i en si. Tag en salatskål, hæld olivenolie, eddike, sukker salt og peber i og rør godt. Hak blomkålen groft og vend dem i dressingen sammen med rucola. Hak rødløg til små tern, og kom dem i salaten sammen med mandler. Vend perlespelt i salaten og server til kylling eller laks.
TIP! Kom evt. kyllingestrimler eller laks i salaten. Så har man en nem frokost til et par dage eller tre.
Næste omgang bootcamps starter 17. juni!
Skal du med?