Da jeg boede hjemme hos min mor fik vi altid tzatziki om sommeren, og der var altid en undskyldning for at få det. Der skulle helst så meget hvidløg i, at ens smagsløg brændte helt af (vi brugte altid 6 fede!). Den fantastiske dressing har nu fået en revival herhjemme – på en mere moderne og smagsløgsvenlig måde 🙂
Tzatziki med squash og gulerod
- 3 dl skyr
- 1/2 – 1 dl mælk (alt efter hvor tynd den skal være)
- 2 fed hvidløg
- 1/2 revet squash
- 2 revet gulerødder
- Saften af 1/2 citron
- Salt og peber
Hæld alle ingredienser i en skål og rør godt rundt. Lad den gerne trække i 1-2 timer i køleskabet.
TIP! I stedet for squash, kan fintsnittet spidskål bruges. – Et godt råd fra en nabo jeg har taget til mig 🙂
Næste omgang bootcamps starter 17. juni!
Skal du med?